Study For Smart



#97 l Hello September !
Thursday, 17 September 2015 | 0 comment(s)
Assalamualaikum wahai blogger yang dah berhabuk, sekian lama tak menaip, menceritakan hal hal semasa yang sedang hangat berlaku :) sorry sejak masuk ke poli ni ai busy sangat sangat lah, biasa lah student katakoooo *mata rolling keatas* so how's our beloved reader? hope everything find like always yeahh, keep strong babehhhh hahaa :D me like always, be a cheerful person that never think the problem. but now i dunno why i always emmmmm hope you will understand my situation :/ dear bloggie, can i said something? i really love someone that i just met last 5month, who is it? he's someone special that bring happiness in my life. he not rich with the money but he rich with loves that no one knows :) even kekadang kita ada misunderstanding *normal la brooo* tapi haihhh ada je yang tak puas hati like usual right? dari zaman sekolah, naik ke alam IPT it just same no change. bila entah mulut orang nak shuttt it uppp!!!!!! If he love me very much, he must trust me. he know that i never do that, he should ever blame me. sayangggg, listen to your deep deep heart. is it still have the empty room in your heart? can i enter it? do you wanna left me just because of them? haihhhh araa yang sekarang tengah berubah, berubah mencari jalan yang benar bukan macam dulu. i know banyak sangat dugaan yang akan datang bila someone tu nak berubah tapi apakan daya sape kita nak halang kan? araa sayang amie, bukan setakat sayang tapi cinta. saya selalu cakap cinta dan sayang amat berbeza :( sayang sangat menyeluruh tapi cinta hanya satu makna.





Older Post