Study For Smart



#96 l Menyepi
Friday, 6 February 2015 | 0 comment(s)
hi le blogger , alololo sorry sebab dah lama MENYEPI :( plss rindu ai , hahhaa for sure lah the answer is NOOOOOOOOoooooo xP okay before tu lupa nak kasi tahu yang ai dah pindah tempat belajar , no unikop but now psis shortform from Politeknik Sultan Idris Shah . it's quite pisanngggg cehh ayat bebdak keyyel lah kann but dalam ni banyak yang boleh ai belajar especially about agama . kat sini diaorg banyak terapkan pasal agama its good for me but sometimes ada lah perasaan memberontak . jiwa muda katakooo :D

okay lets begin my story that I had through around 6 or 7 month something, ai berhenti di unikop 1/9/14 yes unikop permulaan segalanya , rindu senanyaa dgn kengkawan kat sana , diaorg sama kepala dengan ai but kat sini sangat lah berbeza dari segi mentality and memacam lah but how can I do just follow the flow lah araa :/ after quit ai stay puncak alam which is my second house , kat sana saya bekerja as a driver . hahaa bukan driver dato or what but driver kepada tuning abg ai , habis mama tak bagi kerja lain so just ikutkan jelah --' kat puncak ramai kenal kawan kawan baru . yang teruk , yang baik , yang itu yang ini fuhhhhh letih nak bercerita . haha , tapi ada cerita sedih dia ai rasa ai maken teruk hmphhh ! why why why ? maybe diri sendiri yang tak boleh nak control sedangkan ai know tuhan takkan bagi dugaan yang berat kepada hambanya tapi I'm stupid :( sokay lah araa benda lepas no need to remind back just get the hurt only lah sayangg . everything happen is too fast sampai ai tak mampu nak catch it up !

about love ? sorry too many times I'm FAIL , I don't think that I can get the true love as others. asal nak start the new relation mesti ada mulut mulut babikkkkk yang cerita bout me . ' eh araa tu ' , ' eh araa tu ini lahh bla bla bla '. oh damnnnn tired much to hera all about me in everyday and everytime . pls tired to make my naisssss story dear boyssssss and girlssssss ! stop disturbing myself and I never touvh or story about yourself bitchhhh niggassss !

bulan 9 2014
 
I be student back intake December 2014





Older Post . Newer Post