Study For Smart



#94 I what i feel now
Monday, 23 June 2014 | 0 comment(s)
kadang kadang orang sering judge kita dari luaran , sedangkan tiada siapapun tahu apa yang kita alami . ya allah maken teruk aku kat sni ! aku nak blajaa kat sni ,smue benda aku dh kenal katsni :( dunia segalanya aku dah kenal ! nak berpatah balik ?? hm payah --' aku yg pilih jlan hdup aku , aku takde life kat sni! ak nak mama. nak mama ! araa kau kenapa araa ? ingat masa lalu yg takkan pernah kembali , kau memang bodoh ! kengkawan aku semua cakap aku dah banyak berubah .terukknya aku ! no one care bout me , no one know bout me--' hmmmm aku salah pilih jalan . gapaikan lah cita cita ku ini , tak sanggup hancurkan perasaan mama. ckup lah ayah buat mama terseksa ! cukuplah weyyy , aku tak sanggup dah nak hadap doeee . aku bukan patung ,aku bukan barangggg aku manusia yang ada perasaan . yang perlukan perhatian kenapa semua tak nampakkk ? aku tahu lah aku banyak dosa , hidup aku tak seindah kauorangg . banyak pengalaman dunia ni yang melemahkan aku ! aku takut --, aku takut untuk hadapi pahit getir ini sendirian, adaa kawan baikk pun tikam aku dari belakang . kenapa semua nak jatuhkan aku lagi ? bagi lah aku peluang untuk rasa truee family , truee friend and true love . aku dah biasa kena camni , semua nak aku bersebab! dah faham sangat dah permainan dunia ni :/ mungkin takdir dah tntukan segalanya kann  ? ehh aku mampu buat apalagi weyyy ? pasrah ? redha ? yes aku tengah tempuh segala liku kehidupan aku sekarang ni. anna sem aku nakk kau sekarang kau yang faham aku . kat sini tkde spe nk larang aku , kau sahabat aku ! saat aku perlukan kauorang ,kauorang akn ada utk aku ! kauorang ak naikkan semangat aku , sekarangg ? semuanya aku kena sendiri , aku benci diri aku yang sekarangg . melepak sana ,melepak sini --' apa kau ni araa ? araa jangan abaikan pelajaran kau, cukuplah abg kakak tak pernah membanggakan mama please hanya kau harapan mama ! aku benci perasaan ni --' duniaaaaaaaa semuanyaaa duniaaaa, islam hanya pada nama ? maybeee . bila kau nak berubah araa ? sampai bila , fikir araa ingat kata kawan kawan kau JANGAN TERJEBAK BALIK DENGAN SEMUA TU tp kau degil, keras kepala semua benda kau nampak salah .kerasnyaaa hati kau !

// bersyukurlah pada kauorang yang dah sememangnya
dah mempunyai keluarga bahagia , jangan jadi cam aku. hancur camtu je
jangan mudah leka dengan duniawi . takemana pun dunia ni . kejap je semua tu
sekali dah terkena nak berpatah balik susah . percayalah cakap aku :(




Older Post . Newer Post