Study For Smart



#92 | Dear Blogger
Friday, 4 April 2014 | 0 comment(s)
Dear blogger , long time no see yeahh ! nowww i'm back dear :) more stories wanna to share with you all hopelly i an share from A till Z what i'm feel after i lost my apart of my life .life must go on dont ever turn back but move towards and achieve what i want from baby till i had grown up :* k here i wanna explain bout REIN AHMAD . i with him lost contacti dunno where he now and what happened to him :( he just my memories , he give everything about love to me . he learn me to appreciate each others but finally he leaving me as a doll . Rein i doakan u happy without me sorry for disturbing you in every single day :/ i cant be the best for you and my last words for you

DON'T EVER GAME GIRLS AROUND YOU
BECAUSE ITS REALLY HURT AND PAINFULL 
TAKE A NOTE YEAH :*

Okay stop bout Rein nowww story about what happened next when i losing Rein :) my live moree happy and enjoy , yeayyyy i loiiiiiikeeeeeee >.< tak semestinya kita always bahagia right ? kadangkala ada suka , ada sedihnya jugaa . araa punn hanya seorang hamba yang lemah yang tak lepas dari 1001 macam rasa yang always datang bila susah dan senang kann :) araa bersyukur dapat kenal dengan FAKHRUL LATTE dia lahh teman time susah dia lah sahabat and most important he's always understand me thankieeee dear sweetie --' he always support me even that time i really down and taktahu nak share problem tu dekat sape sebabnya ini hal keluarga so tak semestinya kita boleh bercerita sesuka hati sahaja kann ? dia kuatkan semangat aku and mama saat saat kitaorang perlukan sokongan dari orang luar , thanks teramat sangat buat awak sayangg :) alhamdulilah aku semakin bahagia dan terus bahagia even sometimes ada jugak yang selisih faham but ia tak berlarutan :* 

About RESULT SPM 2013 huarghhhhh stop ask me bout that . pleaseeeeee :/ i just got 1A only k stop asking bout that , hahaa :D continue study ? insyallah in KL on this MAY . heyyooooo warga keyell :) be naissss with me yeayyyy . hahaa so terpaksa berjauhan dengan kesayangan me :* diyy miyy gerak sana belajar kenggg jangan berfikiran yang bukan bukan . miyy sayangg diyy insyallah habis belaja kita tamatkan zaman bujang kita bersama k sayangg .

AKU MENCINTAIMU , KAU PEHAL ?!
HAHA KAU MEMANG TERINDAH BUAT AKU WAHAI SAYANGG
MUHAMMAD FAKHRURRAZI BIN SAI'AN  <3




Older Post . Newer Post