Study For Smart



#91 | always youuu !
Wednesday, 5 February 2014 | 0 comment(s)
Assalamualaikum stalker :* i wanna say i miss you Rein *sad* ya allah one day semalam kau tak carik aku . yep aku tahu kau busy hm sokay Rein aku kena faham kau kann ? takpe aku always waiting kau even semalam aku tunggu kau sampai tertidur tidur hmmm k araa kuat araa kena always tersenyum :* thanks a lot to my bestie sebab bagi pinjam broadband and lappy untuk aku update and bagi aku settle kan editing blog aku yang busyuk nih kann ?

semalam aku hangout dengan kawan kawan aku , yeayyyy tengok wayang cerita jangan pandang belakang boleh :* even seram seram lawak tapi hahaaa sound dia buat aku madah terkejut jeh hikhik , nak masuukan gambar tak sempat later araa masukkan gambar hang tuh k ! ehh semalam nyaris nak bergaduh but kengkawan tenangkan me alhamdulilah ya allah if takk mampus aku nama naik lagi , araa kau dah bertudung please ubah sikit perangai kau tuhhhh weyy . jaga sikit kelakuan kauu tuh jangan ingat kau sama macam dulu . its change already weyyyy ! hmmmm

Rein aku always remember kata kata kau . kau sekarang penguat semangat aku ! aku pegang janji kau yang kau akan always ada dengan aku susah senang :) but semalam bila aku perlukan kau , kau takde untuk aku weyyy ! kau jeh yang boleh cool down kan aku even time tuh aku tengah berangin macam mana pun dengar suara kau everything akan bertukar ! ya allah macam mana if tuhan kata kau takkan ada dengan aku lagi  hmmm :/ aku tak sanggup ! sumpah aku tak sanggup Rein ! hmmmm  --' dear Rein pleaseeee aku sentiasa perlukan setiap saat and minit , ada untuk aku pleaseeee biyy ! me loveyouuuuuuu a lot weyyy . pleaseee dengar k dear xD

// Ya Allah ya tuhanku , semoga aku mampu ubah diri aku yang serba kekurangan nih jadikan aku sebagai seorang hamba yang mampu untuk berubah seperti orang lain . jauhkan aku dari masa silamku ya allah! insyallah Rein always ada untukk aku untuk bagi sokongan :* aku sayang kau REIN AHMAD sumpah aku sayang kau sampai bila bila <3




Older Post . Newer Post