Study For Smart



#88 | rein ahmad
Thursday, 23 January 2014 | 0 comment(s)
hello ! dear readers pay attention plishhh --, bhaha see new skin its cutee right . hey hey see sebelah kiri tuhh yang ada KESAYANGAN heeee *shy* k araa kenal dia dekat facebook stalker punya stalker facebook yang berhabuk tuh sekali dekat News Feed terkluar pulak nama si baby boo araa nih , auchhh >.< araa stalker facebook dia , twitter , insta , and memacam ah dah lama but tak pernah add dia lagi sebab takut dia tak accept me but one day araa beranikan dia add him on wechat guess what ??!! he accept meeeee yaw *excited* from there we know each other even just for an hour something we be a close friend haha i'm happy with you even we are just Close Friend it's okay i still can smileeee like this :) haha thanks sudi kawan dengan araa comot nih ye sayangkuuuuu , bahrain oiii gwa sayang lu hihi *smileeeee*

okay lupa araa nak story bout me and my maa , thanks god araa semakin rapat dengan mama alangkah indahnya if dari dulu araa closer like this . mama baby tak leh hidup tanpa mama and ayah kauorang lah peggarang jantung hati baby , always layan karenah manja baby nih and i wanna say really sorry bcause not hear your advice and many things sorry a lot maa dad :/ SPM i'm doneee now just need to focus for the future insyallah i will study hard for make both of you proud with me :) baby taknak degil + jahat lagi cukup lah dulu banyak airmata mama mengalirkan untuk baby noww baby nak mulakan hidup baru and buku baru and most important semangat baru :* past is past baby kena move on and terus kuat even kenangan tuh still menghantui diri ni --'

to my super duper Bahrain , study smart to achieve flying colours result this year . i'm always pray and support you crush . sorry i cant be perfect for you but i try to make you smilee happy when you with me babe thats my promise to you :* i'll happy when you happy and i'll sad when you sad . nowww tengah demam kann ? so dont ever forget to take the medicine , i'm far from you :/ i hope you will take a good care of yourself k baby boo taknak tengok awak sakit sebab nanti saya akan risau sangat sangat *kesat airmata* last words for me I LOVE YOU , BAHRAIN <3 insyallah you will be legal husband with me if tuhan izinkan , amin ya robbal alamin 




Older Post . Newer Post