Study For Smart



#82 | me and you
Thursday, 30 May 2013 | 0 comment(s)
semalam punya cerita harini baru araa nak update , phewww --" okayy semalam hari yang teramat bahagia buat araa , first time kenal kan my dear boyfiee to bestiee (anna) alhamdulilah anna kata iyashh ni friendly and boleh masuk kepala time lepak , ya allah happy nya araa that time !

ARAA DAH RETI NAIK BAS SENDIRI
YEPPPIII , HAHA SUKA SANGAT SANGAT AFTER THIS
DAH BOLEH PERGI TUISYEN SENDIRI LAH JAWABNYA

araa gerak mall lambat sikit semalam sebab tunggu bestiee araa bersiap phewww kemain lagi , haha kteorang gerak dari rengit pukul 11:50 like that then sampai bustand pukul 1 pm . tunggu bas causeway link lagi so sampai mall pukul 1.30 pm , araa terus gerak food court sebab nak jumpa someone memang time tu tak tau pun yang iyash dah sampai :/ sekali berbual dengan hajar , hajar tanya mana iyash so araa cakap lah belum sampai then hajar kata " ilyas tuh lah akak tak nampak eh " haha rupanya dia dengan danish , gewam je tau araa . jumpa iyash terus cubit then cakap " ishh , daddy tak bgtau pun eh dah sampai . k merajuk " haha omey kan kteorang , haha tau dahh , bwekkk :P 

iyash temankan araa makan semua bagai , k dah main bowling . araa , anna , iyash , danish , ajeer nd sorg lg bestie iyash lepak dekat roof top ambik gambar >.< auwww , takkan pernah lupakan doee semalam ! haha sangat sangat sweet araa dengan iyash , sampai kan ramai kata untung lah sweet :D haha tapi nasib semalam iyash tak bergaduh pasal araa . hmm --" ada budak tu cakap araa macam macam sampai kan iyash sakit hati je dengar , nasib araa pandai pujuk iyash kalau tak memang dyorang dah bergaduh dah dekat mall semalam .  time cuti je lah araa dapat manja manja dengan iyash if dah naik sekolah nanti memang takkan meet lah cerita dia :( iyash sekolah jb araa sekolah sini , bila nak meet kena tunggu cuti . daddy mesti nanti naik sekolah kita rindu gila gila kann ? -,- hmmm cam orang gila kangg nanti , HAHA 

" lepas ni if saya takde dekat sini awak jangan pergi mall dengan kawan-kawan k
kalau nak pergi pun dengan family , saya takut ada orang lain usya awak
saya taknak kehilangan awak . saya sayang awak gila nak mati dah ni "

omeyykan ayat iyash kat atas tu , takut sangat gf dia ni curangg ada laki lainn . takde maknanya saya nak carik lelaki lain sedangkan awak ada dekat depan mata saya , haihh --" syara emeera sekarang dah jadi milik ilyas omar lah so don't worry tauuuuuuuu :*









Older Post . Newer Post